Archives for: "October 2000"

October 22nd, 2000

Oppss - tror noen sliter på Aftenposten.no akkurat nå kl kvart over tolv. Her følger hele kildekoden til siden:

!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
HTML>

    HEAD>

        META content="text/html; charset=windows-1252" http-equiv=Content-Type>

    /HEAD>
    BODY>/BODY>

/HTML>

Ikke mye å skryte av nei.... :-)

October 21st, 2000

Vi hadde en selsom opplevelse på Byporten i . Satt og spiste på den Grimme Elling når det kom en litt eldre kvinne gående og satte seg på nabobordet. Hun var ikke skitten eller noe sånt, men det fremkom allikevel tydelig av klesvalget at hun nok ikke hadde en fast, høytlønnet jobb - men heller var lønnet på trygd. Uansett - litt snodig, hun står og tørker seg på hendene med en serviett i ganske lang tid - og går rundt bordet flere ganger. [ tiden går - 15 min i allefall ] Hun har endelig vasket bordet OG stolene godt nok til at hun tør sette seg, uten å ha rørt de ulike bestanddeler med annet enn servietter når betjeningen rengjør nabobordet. På'n igjen - hun vil heller ha det bordet. Det hele toppet seg ganske fornøyelig når det kom en flue og svevde over maten hennes. Du skulle sett gamla fikk fart på hendene da....Tvangstanker er noen snedige tanker!!

October 18th, 2000

Ta farvel med Jokke - http://www.start.no/kultur/musikk/2000/10/18-1206.html. Føyer meg inn i rekka av de som sørger - begynner å bli en stund siden jeg spilte noe særlig med Jokke, med du verden så bra tekster han har....

October 10th, 2000

"For lite sex kan gi kreft"

"Menn med lav seksuell aktivitet har økt risiko for å få brystkreft, ifølge et britisk vitenskapsmagasin" - Dette _må_ være skrevet av en eller flere menn som trenger argumenter ovenfor kona.... :-)

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=2646255

October 6th, 2000

Sitat: "- Dette kan erstatte trening fullstendig, sier professor Clay Semenkovich" _hurra_ Kjør i deg genmanipulerte proteiner, og spis alt du orker, forbli tynn. Høres ut som en god plan....not!

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/d166486.htm

October 6th, 2000

Fikk dette av en kollega på jobb:

Høvågavisa, som kommer ut i aust-Agder, har i det siste vist seg å være god underholdning.

Under overskriften "Hun ble skremt av mørke menn" fortelles det over tre spalter om en viss Ruth Anne Klungland som "fikk seg litt av en støkk da hun så ut av vinduet og møtte blikket til to unge mørke menn". Hun forteller: "-To negre kom løpende opp i hagen vår. De sprang opp i heia og svarte ikke da jeg ropte til dem. For første gang var vi nøye med å låse dørene den kvelden, forteller Ruth Anne. -Selvfølgelig ble vi redde. Vi er ikke vant til rene Texas-tilstander her!" Videre priser hun seg lykkelig for at hun så dem fra vinduet, og slapp å møte dem. Like før hadde hun nemlig vært ute en tur, og var således nær ved å stå ansikt til ansikt med dem. Lovens håndhevere viste seg fra sin mest arrogante side: De nektet å rykke ut, til tross for de dramatiske omstendighetene som rådet.

Avisen har også en sak bygget på et ukebladintervju med en mann som har hytte i Høvågavisas dekningsområde. Sitat: " - Det er etter min mening en kardinalfeil den norske kvinne gjør idag. Hun respekterer ikke sin hovedoppgave, hjemmet. Hva nytter det med en eller annen utdannelse som kan innbringe noen slanter til et eller annet statussymbol familien ønsker seg, når resultatet er at det lukter surt i hjemmet?"

Avisen - om det nå er det - har også en internettside: http://w1.2372.telia.com/~u237200086

October 3rd, 2000

Har ikke noe å meddele i dag, bare det at nå er denne "tjenesten" atter en gang oppe igjen, etter 4 måneders pause av diverse årsaker... Keep coming back for the good stuff...!!