Archives for: "May 2000"

May 29th, 2000

Nettopp nå passerte ett av de minste demonstrasjonstogene jeg har sett rett utenfor vinduet her hjemme, bestående av 5 personer bevæpnet med plakater og wienerbrød. Furuset er stedet der ting skjer - forøvrig så vet jeg ikke hva de demonstrerte mot.

May 29th, 2000

Da er jeg et skritt nærmere målet om en Lotus Elise: Jeg vet hva den koster og hvor jeg får kjøpt den...noe annet er om jeg faktisk har pengene :-) Her kan du lese vidunderet: http://www.aftenposten.no/bil/d142634.htm

May 29th, 2000

herregud

May 28th, 2000

Så sinnsykt trøtt - har bare lyst til å sove - men jeg kan ikke - ikke enda - klokken er bare 17.30 og jeg må til Fetsund med bilen til "svigermor".

May 27th, 2000

Dagbladet har virkelig overgått seg selv i sin søken etter nyheter, følgende er utdrag fra artikkelen:

Frossenpizza og Farris Kassadama på Kiwi sperret nok opp øynene da hun så ned på frossenpizzaen og deretter opp på Norges tronarving.

Les mer om den fantastiske nyheten her: http://www.dagbladet.no/nyheter/2000/05/26/205706.html

May 25th, 2000

Flere minibankkort suger - husker ikke koden på mitt ene kort. Dessuten: Jeg vil ha mer penger!!

May 22nd, 2000

Jeg er ikke erklært ateist, men det er vel ikke langt unna - men når jeg tenker på hva som har skjedd i Kristiansand med de to jentene så håper jeg virkelig at det finnes et helvete for slike syke folk som dreper små barn hvor de kan pines til evig tid. Den straff vedkommende som har gjort dette kan få i sitt jordiske liv vil uansett aldri kunne stå i forhold til den ugjerning som er gjort. Thomas Mathisen & Co (se på linken hvis du ikke vet hvem han er, søk etter navnet i teksten. Hvorvidt hans relativt myke meninger om straff er gjenngitt her skal jeg ikke garantere...men... ) gå hjem og vogg - slike mennesker bør straffes, låses inne og nøkkelen sendes i evig bane rundt solen..

May 22nd, 2000

Leste i Dagsavisen om en kar på 25 fra Drammen. Her følger notisen:

"Truet politiet:. En 25-åring forskanset seg natt til i går i et bolighus i Drammen og truet med å løsne skudd mot politiet. Bakgrunnen for hendelsen var et trafikkuhell. Mannen kjørte av veien tidligere på natten. Senere ringte han selv til politiet og sa at han ikke ønsket å snakke med dem. Mannen hevedet at han var bevæpnet, og politiet rykket ut. Etter å ha forhandlet med ham på telefon, løste det hele seg uten bruk av våpen. Mannen ble pågrepet,. Da viste det seg at han ikke hadde våpen i huset. 25-åringen var beruset, og ble avhørt i går ettermiddag"

Herregud - hvor dum går det egentlig an å bli. For det første kjører han i fylla, så kjører han utfor - SÅ ringer han politiet og sier: Ikke kom etter meg, jeg har våpen!!! Må jo nesten være kandidat til http://www.darwinawards.com - i allefall i fremtiden.

May 20th, 2000

Hva i all verden er det med folk som støtter Per Ståle Lønning? Riktignok er vel ikke 190 personer et representativt utvalg av norges befolkning, men allikevel: http://www.propaganda-as.no/tekst.cfm?id=21886 . Forsåvidt ikke noe i veien å synes synd på karen - men den handlingen han gjorde fortjener bare en ting: Pryl!

May 20th, 2000

Hjemme alene lørdag kveld - masse planer etter å ha returnert fra ferien - rydde etc. men blir sittende å se på stuntkjørere på motorsykkel. Det er lenge siden jeg har blitt så imponert. Når du drar en Suzuki 1100 GSX R opp på forhjulet like lett som bakhjulet, for så å ta en burnout på over 200 meter da har du sinnsyk stålkontroll spør du meg....helt rått...spesielt når du legger til både en og to passasjerer når sykkelen kjører på forhjulet samtidlig som du vrir styret fra side til side.

May 19th, 2000

Lang pause - har vært i det høye nord på ferie - derfor intet nytt på så lenge. Kunne nok ha skrevet en god del ja, men velger å stå over for heller å la de kommende nye ting prege siden..

May 19th, 2000

Sitat fra Dagbladet: "Kronprinsens kjæreste, Mette-Marit Tjessem Høiby, splitter det norske folk." Hvor vil dette ende - borgerkrig? http://www.dagbladet.no/nyheter/2000/05/20/204900.html

May 6th, 2000

En av de beste tv-serier gjennom tidene må jo være "The Muppet Show". De er jo bare helt rå - serier og figurer som "Pigs in Space" - Spamlea Pandersson - The Beast og ikke minst den svenske kokken er jo bare helt sjef. Kommer det på TV så er det silence...

http://hotbot.lycos.com/?MT=the+muppet+show&SM=phrase&TR=1700&RS=DH

May 5th, 2000

Hadde en skremmende opplevelse på Huk i går mens jeg var der på løpetur. Kom inn på stranda på "hovedstien" fra bussholdeplassen - og hva får jeg øye på langt der borte på berget der båten bruker å komme inn - jo et nesten nakent menneske kun iført hvit stringtruse/badebukse. "Hei - Hei" tenker jeg i det jeg ønsker jeg hadde hatt kikkert - for det kan jo ikke være annet enn ett kvinnemenneske som lufter kroppen i solen. Akkurat i det jeg tenker det så hører jeg "Hei Rune" - der sitter Beate og Christian - "you are so busted" tenkte jeg da.. :-( , men de hadde da ikke sett mennesket før jeg påpekte hva jeg gikk og stirret på. I felleskap begynte vi da å studerer vedkommende - og etter lengre tids studier så kom vi frem til den grufulle sannhet: Det var en MANN!! Så til alle dere menn der ute på Huk i hvit stringbadebukse: "Slutt med det der med en gang!!!!"

May 5th, 2000

Vi tipsa to kroner på Woodstock - Mette, Simen og jeg. Det river....og på T-banen hjem så var det en som luktet svett.

May 3rd, 2000

Endelig fikk jeg tak i den - Ingenting's "Pass ikkje inn" - ett av de bedre norske rockealbum spør du meg (Spør du Mette så sier hun noe helt annet...). Hvis du ikke er med på hvilken gruppe jeg snakker om så kan du jo se her: http://www.kjartan.com. Dette er vel vokalistens side såvidt jeg vet (gidder ikke sjekke det akkurat nå, klokka er halv tolv...) Uansett - plata bringer minner tilbake til året 93/94 og digging i kjerra til Sjt. Lloyd.

May 2nd, 2000

Jeg sendte innlegg til :på nettet på http://www.dagbladet.no. Dessverre kom ikke mitt innlegg med, men her er i allefall de spørsmål som ble stilt til "Nei-general" Per Østvold: http://www.dagbladet.no/nyheter/2000/05/02/202887.html.

May 2nd, 2000

Vi var på Rema for å handle mat i dag - Herregud for et kaos - folk var jo helt desp...det var rasjonering på brødene. Vi fikk da med oss et kneip, ikke så verst bare det

May 1st, 2000

Oslo S og soldater som ikke kan kle seg - langt hår nedover ryggen, sivile sko, ikke strikk i buksa - bare jeg hadde vært befal igjen...MP hvor er dere når dere trengs?